DESPRE NOI

    Debra Studio Design și-a început activitățile în 1992 ca un atelier de creație.

În timp, acumulând experiență, echipamente tehnice și iscusință, a crescut într-o agenție de publicitate.

"Debra Studio Design – este o companie de publicitate de succes și modernă, care sa dovedit a fi un partener de încredere care oferă o gamă largă de servicii de publicitate în Chișinău și în toată Moldova, de la proiecte unice la dezvoltarea și desfășurarea unei campanii publicitare complete.

Personalul nostru este o echipă de profesioniști și profesioniști calificați, mâinile lor crează o varietate de produse elegante. Cu sortimentul puteți faceți cunoștință în sala de expoziții a companiei, care se află la Chișinău și este considerată drept cea mai mare din Moldova.

Datorită cumpărătorilor noștri, precum și muncii bine stabilite a colectivului, compania a realizat astăzi scoruri mari. Reputația de afaceri " Debra Studio Design» a câștigat încrederea multor parteneri și clienți!

Datorită cumpărătorilor noștri, precum și muncii bine stabilite a colectivului, compania înregistrează rezultate înalte la momentul actual. "Debra Studio Design" a câștigat încrederea multor parteneri și clienți!

Avantajele companiei noastre:

Abordare individuală - fiecare comandă este exclusiv individuală.

Renunțăm la soluțiile șablon gata făcute în favoarea celor noi și originale.

Designerul nostru este întotdeauna gata să vă ajute în realizarea ideii tale.

Precizia în muncă - produselor noastre la care acordăm o atenție deosebită.

Fiecare detaliu trece printr-o verificare amănunțită. Rezultatul este atractiv din punct de vedere estetic al bunuri. Acordăm o deosebită atenție în producerea bunurilor.

Responsabilitate - fiecare dintre clienții noștri primește rezultatul dorit.

Suntem deschiși dorințelor și preferințelor tale.

În consecință, obțineți exact ceea ce vă doriți.

Punctualitatea - respectăm termenul limita pentru fabricarea produselor cu o precizie ridicată. În plus, ne străduim să plasăm întotdeauna o comandă înainte de termen.

Dragostea pentru cauza noastră ne permite să producem produse promoționale de calitate impecabilă.

Lucrările noastre vă vor aminti mereu pe dvs. și pe partenerii dvs. despre momentele plăcute din viață!

Compania "Debra Studio Design" oferă o gamă largă de produse promoționale, care va satisface cererile pentru orice client. Ne străduim să aducem doar rezultate pozitive.

CLIENȚII NOȘTRI – PRIETENII NOȘTRI!